وبمناسبة الافتتاح عروض مغرية وأسعار خيالية
ومجانا كيكة لكل عائلة تشرفنا بالمطعم
والشباب ليهم أحلى بوكيه ورد
وللأولاد الصغار كمان أحلى كيكة لكن بحجم صغير
صباحكم ومساكم بكل خير وحب واحترام وبسعادة ليكم جميعا
طبعا ما فى حد فيكم يعرف عنى هذة المعلومة
أنى من هواة المطبخ وعمل الأكلات والحمد لله بتكون رائعة
المهم أنا ها قول ليكم اليوم على طريقتى الخاصة فى عمل
الشيش طاووق
هانجيب عدد 2 دجاجتين ونقطع كل حبة الى 16 قطعة ( تكون قطع صغيرة )
1 علبة صلصلة طماطم
3/1 حوالى ثلث كوب زيت
معلقة ملح طعام كبيرة
معلقة كمون وسط
معلقة صغيرة فلفل أسود
معلقة فلفل حار أحمر بودرة كبيرة ( شطة ) بالمصرى
هانخلط كل التوابل والزيت والصلصة مع بعض وبعدين نقلبهم مع الدجاج
هانتركهم فى التلاجة لمدة لا تقل عن 12 ساعة والافضل لو يوم كامل
وبعدين لو عندكم شواية بالفحم واسياخ يكون افضل نسيخ الدجاج فى الاسياخ ونشوية وتكون النار هادئة
ولابد ان تكون هناك مسافة بين الفحم والاسياخ حوالى 7 سم مع تقليب الاسياخ
ولو عندنا شواية بالكهرباء نخلى الدجاج على الشبكة ونقلبة باستمرار
وبالصحة والعافية عليكم جميعا ويارب تعجبكم طريقتى
واتمنى انكم تجربوها وبجد مش مجرد كلمات شكر وخلاص وأنشاء الله تعجبكم
ولو عجبتكم قولوا ............
ويسلام لما تكلوها على كورنيش الدمام أو فى اى حديقة روعة والله العظيم
تحياتى لكم من كل قلبى وبالصحة والعافية والهناء والسعادة عليكم جميعا
منتظر رأيكم